E

 

Проведення банкетів.

    Організація банкетів - це не просто спосіб відсвяткувати знаменну подію в житті, але також можливість поділитися радістю з близькими і друзями, для ділових людей - налагодити нові контакти в неформальній обстановці або просто дозволити всім учасникам добре і незабутньо провести час. Безліч сімей радісно згадують святкування весіль, днів народжень, банкетів. Бізнес - компанії, завдяки організованим банкетам, корпоративам чи фуршету, представили нові продукти на ринок, відкрили потенціал серед співробітників, згуртували колектив.

    Якщо вас цікавлять послуги з організації банкету, Ви звернулися за адресою! Для нас організація банкетів - це покликання, організація банкету - це цілий комплекс послуг, які надаються успішно.

    З чого починається організація банкету? Звичайно ж, з теми події і бюджету. Проведення банкетів в ресторані засновані на задоволенні будь-яких побажань гостя. У нашому комплексі широкий асортимент страв, якими можна задовольнити будь-який гаманець, порадувати око гарним оформленням і перевершити гастрономічні очікування.

Проведення фуршетів. 

    У сучасному житті рідко який захід обходиться без фуршету. Це французьке слово "la fourchette" означає "на виделці". Страви для фуршету переважно закусочного типу, що і має на увазі собою їх "наколювання на вилку", і, на відміну від банкету, при фуршеті не передбачені сидячі місця для застілля. При великій кількості гостей фуршет надзвичайно зручний, тому що дає можливість кожному не поспішаючи насолоджуватися різноманітними закусками, напоями, і при цьому спілкуватися і знайомитися.

    Ділові зустрічі, корпоративи, презентації, конференції, виставки, урочисті прийоми та свята - все це не мислимо зараз без фуршету, який часто є завершальною і приємною точкою при закінченні заходу. Організація фуршету є дуже економічною, оскільки, велика кількість гостей може поміститися в порівняно невеликому приміщенні. Якщо ви вирішите провести захід в ресторані, вам не доведеться ламати голову, як все організувати - про це подбає персонал закладу. Для цього потрібно просто замовити фуршет, домовившись з адміністрацією ресторану - і повна організація фуршету вам забезпечена. Це і складання меню, і розстановка столиків, і оформлення приміщення з урахуванням всіх ваших вимог. Краще робити замовлення ресторану заздалегідь, інакше може просто не виявитися вільного залу.

    Ресторан "Розмарин" з професійним підходом зробить вашу урочисту подію незабутньою і повною позитивних емоцій! Організація фуршету, банкету - будь-яке свято в ресторані вам допоможуть провести з комфортом та індивідуальним підходом. Проста і вишукана кухня, дотримання всіх правил подачі страв, уважне обслуговування персоналу створять невимушену атмосферу і дозволять вам отримати максимум задоволення від проведеного часу! Довіртеся професіоналам - і ваше свято пройде на європейському рівні і бездоганно!